Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Frans Leenaars gaat naar de East Stroudsburg Warriors

Frans Leenaars gaat naar de East Stroudsburg Warriors

East Stroudsburg University heeft zich versterkt met Frans Leenaars. De Nederlandse nummer 10 komt over van Victoria FC en gaat aan de slag in Amerika.

 

Frans begon op zijn 6e met voetballen, dit deed hij bij FC Lisse. Zijn talent viel op en dit leidde tot een transfer naar FC Leatherhead, in Engeland. Hier werd hij gescout voor onder andere Fulham en Southampton. Een transfer naar deze clubs volgde echter niet. Wel kwam Frans bij Chelsea FC terecht.

In 2012 vertrok Frans naar Frankrijk, om daar te gaan voetballen in de jeugdopleiding van Paris-Saint Germain. Hier speelde hij tot 2017. Met meer dan 150 wedstrijden in het shirt van PSG keerde Frans terug naar Nederland. Hij sloot aan bij SV Huizen. Na een jaar vertrok hij naar Victoria FC, de club die hij nu achterlaat voor zijn Amerikaanse droom.

 

Frans stapt over naar East Stroudsburg University. Hij gaat het voetbalteam van de ESU Warriors versterken. ESU speelt in de PSAC Conference, waar ze afgelopen seizoen als derde eindigde.

De school telt zo’n 7.000 studenten, waar er vanaf volgend schooljaar een aantal nieuwe studenten van ons bij komen. Frans is hier één van. De campus ligt in de rook van New York City. Frans zal deze miljoenenstad gaan ontdekken tijdens zijn tijd in Amerika.

 

Wij wensen Frans veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.