Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Frank Lekama Agong-Na gaat Nederland verlaten en spelen voor Feather River College!

Frank Lekama Agong-Na gaat Nederland verlaten en spelen voor Feather River College!
Bron: Chris Verwiel/CV - Fotografie

Frank Lekama Agong-Na gaat Nederland verlaten en de overstap maken naar Amerika. Hij gaat spelen voor Feather River College!

Frank begon op 4-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale voetbalclub Leonidas. Toen hij 8 jaar oud was werd hij gescout door Spartaan ’20, wat deelnam aan een professionele jeugdcompetitie. Hij nam het daar op tegen professionele jeugdteams van Feyenoord Rotterdam, SBV Excelsior en PSV Eindhoven. Gedurende zijn tijd bij de O13 ontving hij een uitnodiging om selectiewedstrijden te spelen voor KNVB District Talent Team. In het seizoen 17/18 werd hij kampioen met Spartaan ’20 O15. Hier speelde hij een grote rol in omdat hij bij betrokken was bij veel goals en assists. Daarna heeft hij een transfer gemaakt naar Smitshoek O17 wat uitkomend is in een hogere nationale jeugdcompetitie.  In het seizoen 20/21 is hij gescout door SC Feyenoord en maakte de overstap naar de O17. Uitkomend in de 2e divisie nationale jeugdcompetitie.

Frank is een veelzijdige speler die als spits en als vleugelspeler kan spelen. Hij speelt het best als linkervleugelspeler. Hij kan omschreven worden als een zeer explosieve en snelle speler. Hij heeft zeer goede technische vaardigheden waar hij gretig gebruik van maakt in de een tegen een situatie. Hij is van grote waarde voor een team omdat hij betrokken is bij veel doelpunten assists gedurende een seizoen.

Vrienden en familie zouden Frank omschrijven als een sociaal, ambitieus en positief persoon die ervan droomt om profvoetballer te worden. Hij is een rustig en respectvol persoon om mee om te gaan, maar kan erg energiek en gepassioneerd zijn tijdens het voetballen. Frank heeft veel potentieel en is gedreven om te slagen, niet alleen in voetbal maar ook in de klas.

Komend seizoen zal Frank gaan spelen voor het voetbalteam van Feather River College. Afgelopen jaar heeft het team een prima seizoen gedraaid. Ze wisten negen keer te winnen, zes keer werd er verloren en vijf keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Wij denken dat Frank een aanwinst gaat zijn voor dit team waardoor er nog meer wedstrijden gewonnen gaan worden.

Wij wensen Frank veel succes komend seizoen in Amerika en hebben er alle vertrouwen in dat er mooie verhalen voorbij gaan komen over zijn prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.