Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Floris Zengerink Terhorst gaat voetballen en studeren bij Butte College!

Floris Zengerink Terhorst gaat voetballen en studeren bij Butte College!

De 17-jarige Floris Zengerink Terhorst heeft zijn Amerikaanse avontuur te pakken. De lange aanvaller gaat in Amerika voetballen bij Butte College.

Toen Floris zes jaar oud was begon hij met de sport die hem nu naar Amerika brengt. Hij ging voetballen bij ATC’65. Bij deze club speelde hij altijd in de hoogste jeugdteams en speelde hij verschillende toernooien tegen jeugdteams van Champions League clubs. Op het hoogste amateurniveau beleefde hij in de Onder-14 een mooi seizoen. Hij werd kampioen met zijn team. Toen hij doorstroomde naar de Onder-15 werd hij door zijn coach uitgeroepen als aanvoerder van zijn ploeg, dit is hij ook in de Onder-17 gebleven. De laatste jaren speelde Floris in de Onder-19 van ATC’65.

Floris is een grote en sterke aanvaller met een neus voor de goal. Hij kan op alle posities in de aanval uit de voeten en aan de bal is hij moeilijk af te stoppen vanwege zijn goede techniek en dribbels. En deze aanvalskracht zal het voetbalteam van Butte College nog sterker maken. Floris zijn nieuwe team kende een goed seizoen waarin veel wedstrijden werden gewonnen en veel goals werden gescoord.

Wij wensen Floris erg veel plezier en succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.