Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Floris Imhof sluit zich aan bij Union College Bulldogs!

Floris Imhof sluit zich aan bij Union College Bulldogs!

De jonge veelzijdige voetballer wist al veel te winnen in Nederland en dit wil hij nu door gaan zetten in Amerika! Zo maakt Floris binnenkort de overstap van DEV Doorn naar Union College Kentucky!

 

De echte nummer 10 begon op een jonge leeftijd met voetballen bij DEV Doorn, waar hij heel zijn voetbalcarrière bij is gebleven. In de tussentijd werd Floris gescout door profclub FC Utrecht. De technische voetballer heeft al veel bereikt in zijn jonge voetbalcarrière en dat zou hij ongetwijfeld door willen zetten bij zijn nieuwe team in Amerika.

Zo won hij de competitie en werd hij topscorer in het seizoen 2016/2017. Het seizoen daarop bereikte hij de halve finale van de beker en wist hij als aanvoerder maar liefst 40 goals te maken! Verder was hij ook de eerste speler die bij zijn basisdebuut van de senioren 1 wist te scoren. In de afgelopen drie volledige seizoenen speelde Floris 118 wedstrijden, waarin hij 73 keer scoorde en 32 assists wist te geven, dat zijn dus 105 goals en assists in 118 wedstrijden!

Floris is zoals eerder gezegd een echte aanvallende middenvelder, maar hij kan ook op de linker- en rechtervleugel spelen. Verder zijn posities op het middenveld hem ook niet vreemd. Hij is erg creatief en technisch en zoals de statistieken suggereren heeft hij een geweldige pass in huis, maar een nog beter goal scorend vermogen!

 

Het nieuwe team van Floris won vorig seizoen 12 keer en verloor 8 keer, met 2 gelijkenspelen. Met maar 41 goals zou goaltjesdief Floris een geweldige toevoeging zijn voor de Union College Bulldogs! De school van Floris heeft ruim 1,000 studenten uit 31 staten en 19 landen. Met 39 opleidingen is Union College Kentucky behoorlijk divers. Bijna 30% van de studenten wonen op de campus en 50% van de studenten zijn student-sporters in een van de 16 aangeboden sporten.

Wil jij meer van dit soort verhalen lezen? Volg ons dan op Instagram! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.