Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Floortje Leunisse gaat hockeyen in New York City

Floortje Leunisse gaat hockeyen in New York City

Komende zomer verruilt Floortje Leunisse BHV Push in Breda om te gaan hockeyen en studeren aan Wagner College in New York City.

Floortje begint op haar vijfde al met hockeyen bij de club die ze altijd trouw is gebleven, BHV Push. Dat Floortje talent heeft blijkt al snel en zo doorloopt ze alle jeugd selectieteams bij Push waar ze meermaals mee in de Landelijke competitie uitkomt. Ook weet Floortje samen met haar team meerdere kampioenschappen op haar naam te schrijven en mag zij zichzelf in MO14-1 en MO16-1 topscoorder noemen van haar team. Daarnaast weet Floortje het te schoppen tot het talententeam van district zuid, de voorselectie van NLU15 en later weet ze door te dringen tot de selectie NLU15.

Floortje is een echte spits die in de as van het veld het beste uit de verf komt. Daarnaast weet Floortje makkelijk doelpunten te scoren en kan met gemak kansen creëren voor haar en haar teamgenoten. Floortje wordt gekenmerkt door haar doorzettingsvermogen totdat er resultaat is behaald en zal niet snel opgeven.

In New York City zal Floortje gaan spelen voor de Seahawks van Wagner College op steenworp afstand van het vrijheidsbeeld. Met Floortje als versterking willen de Seahawks komend jaar, na in het reguliere seizoen de nummer 1 positie te hebben behaald, ook het kampioenschap kunnen vieren. Samen met KingsTalent talenten Liselotte Koop en Esmee van der Sande zal Floortje er alles aan gaan doen om dit doel te bereiken.

Wij wensen Floortje heel veel plezier en succes in New York City!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.