Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Finn Seijsener gaat Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur bij Life University

Finn Seijsener gaat Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur bij Life University

Finn gaat komende zomer de vertrouwde Nederlandse velden achter zich laten en de stap gaat zetten naar het grote Amerika. Hij zal gaan spelen voor Life University!

Finn zijn voetbalreis begon op slechts vierjarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub Robur et Velocitas in Nederland. Hoewel hij werd gescout door professionele Nederlandse clubs zoals Vitesse en FC Twente, ging een overstap niet door. Toch werd hij geselecteerd voor de KNVB district talententeams, wat zijn potentieel illustreert. Op elfjarige leeftijd besloot Finn over te stappen naar CSV Apeldoorn om deel te nemen aan de nationale jeugdcompetities. Hij boekte succes door met het O15-team van CSV Apeldoorn het kampioenschap te winnen in de hoogste nationale jeugdcompetitie.

Op zeventienjarige leeftijd maakte Finn de overstap naar WSV om te concurreren op het hoogste nationale jeugdniveau in Nederland. Hij maakte zijn debuut voor het eerste seniorenteam van WSV op achttienjarige leeftijd, waar hij zijn talenten verder ontwikkelde en zich onderscheidde als basisspeler en topscorer voor het o23-team van WSV in het seizoen 2021-2022. In het seizoen 2023-2024 werd Finn geselecteerd als basisspeler voor het eerste seniorenteam van WSV, waar hij zijn vaardigheden vertoonde op het hoogste regionale niveau in Nederland.

Finn blinkt uit als rechtervleugelspeler en spits, maar geeft de voorkeur aan spelen als linkervleugelspeler. Zijn vermogen om doelpunten te maken, zijn snelheid en acceleratie, zijn sterke 1-tegen-1-dribbelvaardigheden en zijn tweebenigheid maken hem een geduchte tegenstander op het veld. Zijn technische vaardigheid, fysieke kracht en comfortabele balbezit dragen bij aan zijn uitstekende positie in het spel.

Naast zijn atletische prestaties wordt Finn door vrienden en teamgenoten beschreven als vriendelijk, behulpzaam, ambitieus en sociaal, zowel op als naast het veld. Zijn ongelooflijke wilskracht en doorzettingsvermogen om zijn doelen te bereiken, vallen op bij zijn teamgenoten. Finn is extreem competitief, wat zich vertaalt in zijn spel- en trainingsmentaliteit.

Komend jaar zal Finn gaan voetballen bij Life University. Het elftal van de universiteit heeft afgelopen seizoen een overal record van (5W-7V-3G) behaald. We denken dat Finn een serieuze versterking is door zijn strijdkracht en scorend vermogen.

Wij wensen Finn dan ook heel veel succes en plezier in Amerika en zien graag mooie verhalen voorbij komen van zijn prestaties.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.