Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Finn gaat dit jaar spelen voor Camden County Community College!

Finn gaat dit jaar spelen voor Camden County Community College!

Finn, van de Maastrichtse voetbalvelden naar Philadelphia. Een veelzijdige linksbuiten die volgend jaar zal schitteren in Amerika!

Finn Heuts begon zijn voetbalcarrière bij VV Scharn. Op dertienjarige leeftijd nam hij deel aan het Nederlandse nationale skills toernooi, nadat hij het regionale evenement won.

Na een aantal succesvolle jaren bij VV Scharn maakt hij de overstap naar MVV Maastricht, waar hij uitkwam bij de onder 16 en de onder 18. Na twee seizoenen keerde Finn terug bij zijn club VV Scharn. Hier heeft hij de afgelopen twee seizoenen drie kampioenschappen mogen meemaken. Dit jaar maakte hij de overstap naar de tweede klasse RKSV Heer. Maar zijn grote overstap gaat deze zomer plaatsvinden, want hij vertrekt namelijk naar Camden County Community College om zijn droom in Amerika te gaan verwezenlijken.

Finn is een linksbuiten maar kan overal in de voorhoede uit te voeten komen. Zowel buiten als op het veld is hij erg gedisciplineerd en geeft hij altijd 100%. Deze snelle spits heeft daarnaast ook nog goede passeerbewegingen in petto. Camden County Community College heeft in het seizoen twaalf keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en maar 2 keer verloren. Met zo’n scorende spits als Finn zullen ze deze reeks zeker weten vast te houden!

We wensen Finn veel succes en plezier bij Camden County Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.