Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Filou Verhoeven gaat de Amerikaanse droom waarmaken bij Bryant University

Filou Verhoeven gaat de Amerikaanse droom waarmaken bij Bryant University

Filou Verhoeven gaat Nederland verlaten voor een avontuur in Amerika. De 17-jarige hockeyster zal gaan spelen voor Bryant University!

Filou begon op 6-jarige leeftijd met hockey bij de hockeyclub MOP in Vught. Ze Speelde in elk eerste team van haar club MOP. Gedurende haar tijd bij de club won ze meerdere veldhockeytoernooien. Ook kwam ze in de jeugd uit voor net Nederlands elftal. Hier deed ze mee aan het WK voor junioren tegen landen als Canada en Australië. In het seizoen 2021-2022 wist ze kampioen te worden bij het Super B kampioenschap met MOP O16 en promoveerde naar de Landelijke Topklasse. In het daaropvolgende seizoen wist Filou volwaardig lid te worden van MOP O16.

Filou is een aanvallend ingesteld speelster en speelt het best als rechterspits. Ze zou ook op andere posities op het middenveld en in de achterste linie spelen kunnen spelen maar hier ligt niet de voorkeur. Ze beschikt over geweldige technische vaardigheden en is erg goed in de 1 tegen 1 situatie. Filou kan erg goed gebruiken maken van haar versnelling en heeft niet veel kansen nodig voor een goal.

Vrienden en Familie omschrijven Filou als een zeer enthousiaste en gemotiveerde meid. Ze is zeker aanwezig in groepen en heeft een positieve instelling. Op het veld is Filou een echte teamspeler en heeft ze de drive om wedstrijden te winnen. Filou is constant bezig met het coachen van teamgenoten om het maximale resultaat te behalen.

Komend seizoen zal Filou Nederland dus gaan verlaten voor Bryant University. Dit team heeft afgelopen jaar een wisselvallig seizoen gedraaid met een overall record van acht overwinningen en negen verliespartijen. In de conference gingen zelfs zes van de acht wedstrijden verloren. Wij denken dat Filou de gewenste aanvallende versterking is voor Bryant om meer wedstrijden winnend af te gaan sluiten.

Wij wensen Filou ontzettend veel succes komend seizoen in Amerika en hopen mooie verhalen te horen over haar prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.