Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Fiene Valkenburg gaat hockeyen bij Towson University!

Fiene Valkenburg gaat hockeyen bij Towson University!

Fiene Valkenburg Zal Nederland gaan verlaten voor een avontuur over zee. Ze gaat spelen voor de Towson University!

Fiene begon met hockey toen ze 6 jaar oud was bij de club NMHC Nijmegen. Gedurende haar tijd bij de club speelde ze in de hoogste jeugdteams. In de O12 wist ze met haar team verschillende kampioenschappen binnen te slepen zowel op het veld als in de zaal. Na deze prestatie werd ze zelf onderdeel van de Nederlandse O14 & O15 teams. Fiene heeft haar officiële debuut in het eerste damesteam van NMHC, uitkomend in de Promotieklasse al gemaakt. In het seizoen 2023-2024 is ze onderdeel van het O18 team.

Fiene is een multi-inzetbare speelster die op meerdere posities uit de voeten kan. Ze speelt het best als aanvallende middenvelder, maar zou overal op het middenveld of voorin spelen kunnen spelen. Fiene beschikt over uitstekende technische vaardigheden, een goede passeeractie en heeft een gave voor de goal om zelf te scoren of een teamgenoot in stelling te brengen voor een doelpunt. Ook fungeert ze als een leider op het veld door constant teamgenoten te coachen wat ze kunnen doen.

Vrienden en Familie beschrijven Fiene als een vrolijk persoon die vol energie zit. Op het veld geeft ze alles om te winnen. Ze haat verliezen en doet er alles aan om elke wedstrijd te winnen. Fiene is ook een heel zorgzaam persoon die goed voor haar dierbaren zorgt, op Fiene kun je rekenen! Ze houdt van plezier maken met haar vrienden en gezelligheid.

Komend jaar zal Fiene uit gaan komen voor het team van de Towson University in Maryland. Afgelopen seizoen hebben ze geen topjaar gedraaid wanneer je kijkt naar de geboekte resultaten. Ze wisten maar zes wedstrijden te winnen waar twaalf keer een verliespartij tegenover stond. Er ligt voor Fiene dus een mooie uitdaging om komend seizoen beter te presteren met het team en wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!

Wij wensen Fiene heel veel succes in Amerika en horen graag mooie verhalen over haar behaalde prestaties!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.