Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Field Hockey Showcase KingsTalent 2019

Op 8 december komen de Amerikaanse coaches weer naar Nederland om op onze Showcase spelers te recruiten voor 2020 & 2021.

De Showcase is daarom het ideale moment om jezelf in de kijker te spelen. Daarnaast heb je direct de kans om de coaches te ontmoeten en ze te spreken over jouw kansen in Amerika.

De vorige editie was een enorm succes. Maar liefst 20 Amerikaanse coaches vlogen naar Nederland om de showcase te bezoeken. Met behulp van de showcase maken maar liefst 32 meiden deze zomer de overstap naar een Amerikaanse universiteit.

Meld je hier aan

Wat vonden de meiden van de vorige editie?

Nienke Bloemsaat – Michigan State University
“De showcase was erg zwaar, maar ook enorm gezellig! Zeker de moeite waard om die dag alles te geven wat je hebt en te laten zien wat je kan, allemaal voor die ene kans om het gaafste avontuur te beleven in Amerika!

Meike Lanckohr – Wake Forest University
“Door de showcase werd mijn VS avontuur heel concreet. Ik maakte kennis met een aantal super enthousiaste coaches. Vanaf het eerste moment had ik een goede klik met mijn nieuwe coach.”

Simone Hefting – Lafayette College
“De showcase heeft me enorm geholpen bij het maken van de juiste keuze, bovendien was het super leuk om het contact te kunnen leggen met verschillende Amerikaanse coaches!”

Bekijk hier de after movie van de Showcase van 2018

Meld je hier aan

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.