Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Field Hockey Showcase is back!

Field Hockey Showcase is back!

We are BACK! Op 5 december 2021 is het zover. Hét moment om je in de kijker te spelen voor een plekje bij de beste Amerikaanse college teams, de KingsTalent Field Hockey Showcase! Amerikaanse coaches vliegen speciaal naar Nederland om talentvolle hockeysters met hun eigen ogen te bekijken. De laatste showcase mochten we liefst 25(!) coaches begroeten, allemaal op zoek naar versterkingen voor hun team!

Tijdens de showcase wordt in de ochtend een goede / pittige training afgewerkt met een speciale trainer die oefeningen opgezet om de Amerikaanse coaches inzichten geeft in jou persoonlijke kwaliteiten. Technisch, tactisch en conditioneel wordt je getest. In de namiddag worden onderlinge wedstrijden verzorgd. Zodat je, op je eigen positie, je kunt bewijzen. Tenslotte is niet elke coach op zoek naar dezelfde speelster/positie.

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen is het een enorm leuk en leerzaam evenement waar je andere talenten leert kennen met dezelfde dromen – hockeyen en studeren in Amerika. Daarnaast worden er interessante presentaties verzorgd door student-athletes die in Amerika verblijven. Ook zijn er panel / Q&A sessies waar je Amerikaanse coaches het hemd van het lijf kunt vragen. Daarnaast wordt de volledige showcase gefilmd zodat de beelden ook worden verstuurd naar coaches die niet aanwezig kunnen zijn. Bovendien worden de beelden toegevoegd aan het spelersprofiel van de deelnemers.

Aan het einde van de intensieve ‘showcase’ gaan coaches met de talenten gesprek die zij graag willen toevoegen aan het team van het aankomende jaar.

Een greep uit de scholen die aanwezig waren bij de laatste KingsTalent Field Hockey Showcase:

  • University of North Carolina
  • Wake Forest University
  • University of Maryland
  • Duke University
  • Michigan State University
  • Rutgers University
  • University of Louisville
  • And many more…

Datum – 5 december 2021
Locatie – Hockeyclub Den Bosch

Speel jij je in de kijker voor Amerikaanse scholen? Meld je aan via het inschrijfformulier!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.