Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Field Hockey Showcase ’18 – Recap

Field Hockey Showcase ’18 – Recap

One week later..! De field hockey showcase is tot een waar succes gebleken! We blikken kort terug op de weliswaar regenachtige maar toch geslaagde dag..

Gespannen en gebrand om zich te laten zien, zo kwamen de talenten binnen! Onder het toeziend oog van de 20 aanwezige Amerikaanse coaches, waaronder o.a. de coach van de landskampioen (!), werkten de dames in de ochtend een pittige trainingssessie af om vervolgens een wedstrijdsessie te spelen. Een zeer interessant wedstrijdsessie waarin veel van onze talenten een hoog niveau haalden, zo waren er veel technische hoogstandjes maar ook duels die tot het scherpst van de snede gingen! De coaches waren erg onder de indruk van het spel en het niveau dat gehaald werd: ‘There was a great deal of top Talent at the Showcase’. En het uitstekend presteren van onze talenten heeft zijn vruchten aan het eind van de dag afgeworpen.

Na afloop van de wedstrijden werd de balans opgemaakt.. met 118 gesprekken als uitkomst! Onze talenten kregen op deze manier aan het eind van de dag de eerste gelegenheid om met coaches in contact te komen, spannend natuurlijk maar tegelijkertijd ook enorm gaaf!

Een geslaagde dag met een zeer geslaagd einde, veel van onze talenten keerden richting huiswaarts met een uitermate goed gevoel. Maar niet alleen de talenten.. ook de coaches reisden met een positief gevoel terug naar de VS: ‘I truly feel that it was one of, if not THE best, recruiting event I have ever been to. The quality of hockey and organization of the showcase was excellent.’

KingsTalent kan dus terugkijken op een geslaagde eerste editie van de field hockey showcase.. op naar volgend jaar! To be continued..

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.