Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Fenna Brandsma joins “The Warriors” in Massachusetts

Fenna Brandsma joins “The Warriors” in Massachusetts

Na een jeugd bij VMHC Geel-Zwart en proeftrainingen bij HC Den Bosch is Merrimack College de volgende stap voor Fenna Brandsma. Ze gaat het geel en zwart verruilen voor het blue and yellow van de Merrimack Warriors, om te gaan hockeyen en studeren in Massachusetts.

Fenna was van jongs af aan al een fanatiek hockeyster. Ze begon op haar zesde met hockeyen bij VMHC Geel-Zwart, de lokale hockeyclub. De jonge Brandsma had veel talent en na een award voor “Most talented player” op een hockeykamp in Den Bosch, kreeg ze een uitnodiging om een proeftraining mee te draaien. Nadat ze terugkeerde bij VMHC doorliep ze alle hoogste jeugdteams en was ze telkens van grote waarde voor haar team. Bovendien werd ze met de jeugdteams van VMHC meerdere keren kampioen. In 2014 kwam ze zelfs met haar team tot de bekerfinale van District Zuid, waar ze helaas net verloren. Uiteindelijk kwam ze in de o18 terecht, waar ze direct benoemd werd tot captain.

 

Fenna is een middenveldster die op alle posities op het middenveld uit de voeten zou kunnen, maar het liefst als centrale middenveldster speelt. Eigenschappen die haar een echte aanwinst maken voor de Merrimack Warriors zijn: haar leiderschapskwaliteiten, haar coaching, haar fysieke kracht en de combinatie tussen haar aanvallende en verdedigende kwaliteiten. Tel daar bij op dat ze een competitieve hardwerkende teamspeelster is die iedere coach wel in zijn/ haar team zou willen hebben.

Merrimack College, de school waar Fenna zal gaan schitteren, is een school die beschikt over fantastische faciliteiten. Als Merrimack Warrior kom je niets te kort en ben je niet snel verveeld, met maar liefst 13 sporten voor vrouwen en 9 voor mannen is er altijd wel een sport aan de gang op de campus.

 

Ook het hockeyprogramma van de Warriors is niet mis. Het team komt uit in de Northeast Conference van de Division I van de NCAA. De dames van het field hockey team van 2018 wonnen zelfs voor het eerst in de geschiedenis van de school de NE10 Tournament titel. Wij zijn ervan overtuigd dat Fenna een waardevolle toevoeging zal zijn voor de MC Field Hockey Warriors.

 

We willen Fenna heel veel succes en vooral veel plezier wensen in Massachusetts!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.