Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Feline van Doorn op jacht naar doelpunten met Franklin Pierce University

Feline van Doorn op jacht naar doelpunten met Franklin Pierce University

Feline van Doorn verruilt deze zomer HC Barendrecht voor het field hockeyteam van Franklin Pierce University. De pas 17-jarige aanvalster heeft haar handtekening gezet onder een contract waarmee ze zich verbindt aan de school uit Rindge, New Hampshire, ongeveer anderhalf uur ten westen van Boston.

 

Nu speelt ze haar wedstrijden nog in de regio Zuid-Holland, maar over drie maanden zal Feline actief zijn in de Northeast-10 conference. Dit betekent dat ze o.a. zal afreizen naar New York en Connecticut om haar uitwedstrijden te spelen. Dat is dus wel even iets anders.

 

Franklin Pierce University eindigde vorig jaar nog als 6e in de competitie door 10 van de 17 wedstrijden te winnen. Aankomend seizoen gaat het team van coach Zoe Adkins proberen om bovenin mee te draaien om een plekje in de play-offs voor het National Championship af te dwingen. Feline zal daarbij voor de doelpunten moeten gaan zorgen. Met een gemiddelde van meer dan 25 goals over de laatste seizoenen heeft Franklin Pierce met Feline een echte killer in huis gehaald.

 

In Augustus zal Feline verhuizen naar Rindge, New Hampshire. Rindge is een gezellig en klein dorpje met ongeveer 6.000 inwoners en ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Boston.

Wij wensen Feline enorm veel succes en plezier in Amerika. We blijven haar uiteraard op de voet volgen en zullen haar avonturen goed in de gaten houden.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle avonturen van onze talenten!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.