Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Faye Meijer gaat hockeyen voor de University of New Hampshire

Faye Meijer gaat hockeyen voor de University of New Hampshire

Faye Meijer gaat haar Amerikaanse dromen achterna. Ze gaat hockeyen voor de University of New Hampshire!

Faye begon met hockeyen toen ze zes jaar was bij haar lokale club MHCP. Vanaf het begin hockeyde ze altijd met meiden mee die een jaar ouder waren dan zei zelf was. Faye maakt bij de O-16 een transfer. Ze ging vanaf toen spelen voor Hurley dat uitkomt op het hoogste O-16 niveau van Nederland. Met Hurley wist ze in de zaal kampioen te worden van Nederland als topscorer van het elftal.

De favoriete positie van Faye is aanvallend op het middenveld. Als ze daar niet speelt dan komt ze het best tot haar recht als verdedigende middenvelder of centrum spits. Een sterk punt van haar is haar snelheid. Ook is ze erg goed in de rust bewaren tijdens een wedstrijd. In de een tegen een situatie speel je niet graag tegen Faye omdat ze zowel aanvallend als verdedigend vaak als winnaar uit de strijd komt.

Faye’s familie omschrijft haar als een zeer atletisch meid die geweldig is om in een groep te hebben. Faye is zeer gemotiveerden probeert al haar doelen te bereiken. Haar vrienden beschrijven haar als een grappig meisje dat met iedereen overweg kan. Op het veld is Faye vastbesloten om de wedstrijd te winnen en zal ze nooit opgeven.

Vanaf komend seizoen zal ze gaan spelen voor de University of New Hampshire. Dit team heeft afgelopen seizoen een prima jaar als middenmoter gedraaid met een overal record van 12 winst en 7 verlies. Wat wel opvalt bij dit team is de prestaties in thuis wedstrijden waarbij ze 8 keer wisten te winnen en maar 1 keer verloren. Wij denken dat Faye zeker een toegevoegde waarde heeft binnen dit team en zij ervoor kan zorgen dat er nog meer gewonnen gaat worden.

Wij wensen haar veel succes komend seizoen en zien graag mooie verhalen over haar prestaties voorbij komen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.