Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent organiseert Farewell Party!

Op zaterdag 8 juni organiseert KingsTalent haar eerste Farewell Party voor alle talenten die deze zomer naar de VS vertrekken. Het belooft een waar spektakel te worden met zeer interessante sprekers, talenten en ouders! Op dit moment leggen we de laatste hand aan de voorbereiding van deze dag. 

 

 

 

Wat zijn wij bijzonder trots op alle student-sporters die deze zomer naar Amerika vertrekken. Voor iedereen is/was het een druk en intens jaar. Daarom is het super om dit fantastische jaar gezamenlijk af te sluiten. Na een jaar hard werken bekronen we dit met een mooi feest! Er komt namelijk gigantisch veel kijken om een overstap naar de VS te realiseren. Tijdens deze dag kijken we terug op het afgelopen jaar maar kijken we ook zeer zeker vooruit op het grote avontuur. Deze dag is niet alleen voor onze talenten maar zeker ook voor hun ouders / begeleiders een belangrijke dag. Voor hen is het jaar ook spannend geweest. En, niet te vergeten, zien zij hun zoon/dochter het aankomende schooljaar in de VS sporten. Ver van huis; een hele stap…

Om deze dag tot een succes te maken hebben we enthousiaste sprekers uitgenodigd. Onze sprekers hebben allen een sterke connectie met sporten en studeren in Amerika. We zullen deze sprekers de komende weken via onze social media kanalen bekend maken. Wij zijn bijzonder trots en blij om iedereen te verwelkomen op ons kantoor in Gemert,  waar we gebruik maken van onze bijzonder mooie theaterzaal.

Datum – 8 juni
Locatie – KingsTalent HQ, Gemert

Wij hebben er onwijs veel zin in. Wij hopen jullie ook!
Tot snel!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.