Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Nog 3 dagen te gaan voor Farewell Party; Check hier program!

Nog maar drie dagen en dan is het zover; de eerste KingsTalent Farewell Party. Het programma is compleet! We zijn erg trots dat we alle talenten en ouders mogen ontvangen op ons prachtige HQ. 

 

 

Pieter Kuijpers, sportmarketeer bij Triple Double (Nederlands’ meest toonaangevende sportmarketingbureau), trapt de ochtend af en zoomt in op Amerika en haar sport beleving. Een unieke inkijk in de Amerikaanse sport, belangen in (college) sport en alle ins en outs. Goed om te weten wanneer je deze zomer naar Amerika vertrekt.

 

Na Pieter betreedt Ronald Waterreus het podium. Ronald Waterreus heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en verdedigde het doel van onder andere PSV en Oranje. Dat terwijl hij zelf als 17-jarige meer op de fiets zat dan op doel stond. Uiteindelijk leidde zijn carrière hem oa langs New York. Natuurlijk zoomen we ook in op zijn voetbal- en Amerika ervaringen.

 

Natuurlijk mag ook een voormalig KingsTalent student-athlete niet ontbreken. Karlijn Roijakkers (Univeristy of the Pacific) zal, samen met haar moeder, bespreken wat het inhoudt om in Amerika te wonen, studeren en te sporten. En uiteindelijk een fantastisch diploma te behalen.

 

 

Het programma wordt afgesloten door Tjerk Smeets. Tjerk is de huidige directeur van de Koninklijke Nederlandse Baseball and Softball Bond (KNBSB). In zijn actieve carrière heeft hij meerdere jaren als student-athlete gestudeerd en gesport aan de Middle Tennessee State University om vervolgens uit te komen voor het Nederlands team. Voor Oranje sleepte hij meerdere Europese titels in de wacht. Na zijn actieve carrière werd hij aangesteld als teammanager bij AJAX Amsterdam om nu de positie van directeur van de KNBSB te bekleden.

 

 

Natuurlijk is in het programma ook ruimte voor de welbekende presentjes die we eerdere jaren ook hebben uitgereikt. Voor iedereen die aankomende zomer naar de VS vertrekken.

 

 

Het beloofd een bijzondere dag te worden. Wij kunnen niet wachten! Tot as zaterdag allemaal!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.