Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Fanatieke en Ambitieuze Lieke Simons wil alles geven voor succes in Amerika.

Fanatieke en Ambitieuze Lieke Simons wil alles geven voor succes in Amerika.

Lieke Simons wordt komende zomer een Scottie! Ze gaat strijden op het volleybalveld voor Highland Community College in Kansas.

All-rounder Lieke Simons begon met volleyballen toen ze nog maar 5 jaar oud was. Dit heeft er toe geleid dat ze kan spelen op maar liefst drie posities. Hoewel ze uit de voeten kan als spelverdeler en passer-loper, ligt haar voorkeur voornamelijk bij het spelen als libero. Ze heeft al veel successen behaald bij Peelpush, waar ze al van jongs af aan speelt. Zo is ze tweede geworden met haar team tijdens de Nederlandse bekercompetitie voor de C-jeugd en was ze ook aanvoerder van dat team.

Ook op academisch gebied is Lieke een echte ster. Zo behaalde ze in haar eerste 2 jaar van haar middelbare school geen enkele onvoldoende en heeft ze haar diploma basiskennis boekhouden behaald met maar liefst een 9,2. Ook heeft ze sinds kort haar VWO diploma in de pocket en is ze dus helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging in Amerika.

Het volleybalteam van Highland Community College wordt geleid door head coach Jon Bingesser. Afgelopen seizoen verbrak het team nog het schoolrecord voor “post season awards” door 6 prijzen bij All-Conference- en 7 prijzen bij de All-Districts-selecties mee naar huis te nemen. Wij zijn ervan overtuigt dat de multi-inzetbare Lieke met al haar ervaring en kwaliteit een fantastische toevoeging zal zijn voor dit team.

Wij willen Lieke alvast veel succes en plezier wensen in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.