Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Fanatieke atleet Milo Dekker vertrekt naar Washburn University!

Fanatieke atleet Milo Dekker vertrekt naar Washburn University!

Atleet Milo Dekker laat het team van TDR achter zich om zijn droom te volgen. Vanaf de zomer van 2022 zal hij het track & field team van de Washburn Ichabods versterken.

Milo begon op 14-jarige leeftijd met atletiek voor Team Distance Runners (TDR). Hij heeft in zijn leven al veel verschillende sporten beoefend, zoals: voetbal, hockey, skiën en snowboarden. Om zijn prestaties te maximaliseren traint Milo 5x per week. In de jaren dat hij atletiek doet, heeft de atleet deelgenomen aan meerdere toernooien en evenementen in Nederland en België. Tijdens een van de Nederlandse Jeugdkampioenschappen veldlopen is Milo geëindigd als 18e van de 70 geselecteerden. Zijn specialiteiten zijn de 400m, 800m en 1500m afstanden. Een atletiekseizoen bestaat voor Milo uit twee delen. In de zomer bestaat het uit Track & Field Outdoor, in de herfst is het vooral Cross-Country met afstanden tussen 2 en 10 km. Komende zomer is het voor de 18-jarige atleet tijd om TDR achter zich te laten en zijn droom na te jagen in Amerika.

Familie en vrienden omschrijven Milo als een sociale en ontspannen jongen. Zij betekenen veel voor hem en hij geniet ervan om tijd met hen door te brengen. Milo is makkelijk om mee te praten en te lachen, maar tegelijkertijd is hij erg vastberaden om betere resultaten te behalen en nieuwe doelen te bereiken. Hij zal er daarom ook alles aan doen om zijn doelen te bereiken. De 18-jarige atleet is heel enthousiast over zijn avontuur in Amerika en kijkt er naar uit daar te beginnen!

Milo start in de zomer van 2022 bij het Track & Field team van Washburn University. Washburn University ligt in Topeka, Kansas. Studenten kunnen er meer dan 200 verschillende vakken of cursussen volgen. Onder leiding van head coach Cameron Babb gaat hij aan de slag bij de Washburn Ichabods.

Milo, heel veel succes en vooral veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.