Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ewout Groeneveld gaat een Amerikaans avontuur aan in Oklahoma!

Ewout Groeneveld gaat een Amerikaans avontuur aan in Oklahoma!

Ewout gaat zijn club Koninklijke HFC na de zomer verlaten om te gaan voetballen en studeren bij de University of Science and Arts Oklahoma!

Ewout begon op zijn zevende met voetballen bij Koninklijke HFC en heeft daar zijn hele jeugd gespeeld, vooral in de hoogste jeugdteams. Hij heeft deelgenomen aan verschillende (inter)nationale toernooien op hoog niveau, waar hij teams als Juventus en Manchester City tegenkwam.

Met meerdere kampioenschappen en individuele prijzen op zak bij zijn jeugdteams, is hij een aanwinst voor het mannenvoetbalteam van de University of Science and Arts Oklahoma.

Vrienden en familie zouden Ewout omschrijven als sociaal; hij gaat graag met anderen om en staat altijd open voor een grapje. Hij werkt hard voor zijn resultaten, zowel op school als in zijn voetbalcarrière, en dat werpt zijn vruchten af.

Ewout is een veelzijdige speler die het beste tot zijn recht komt als aanvaller. Volgend jaar zal hij zijn talenten laten zien bij de University of Science and Arts Oklahoma, waar hij het team zal helpen om meer wedstrijden te winnen dan afgelopen seizoen. Afgelopen seizoen wisten ze ongeveer de helft van de wedstrijden te winnen.

Wij wensen Ewout heel erg veel plezier en succes bij University of Science and Arts Oklahoma!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.