Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Evie de Baar ruilt HC Tilburg in voor het team van Wagner College!

Evie de Baar ruilt HC Tilburg in voor het team van Wagner College!

Evie de Baar vertrekt naar Wagner College om te gaan hockeyen en studeren in Amerika!

Evie’s hockeyreis begon op vijfjarige leeftijd bij Hockey Club Tilburg. Vanaf het begin speelde ze in de hoogste teams van haar leeftijdscategorie en nam deel aan nationale competities in Nederland. Op haar twaalfde werd ze zaalkampioen in de onder 12.

In de onder 14 nam Evie de rol van aanvoerder op zich en werd ze geselecteerd voor het District Talent Team. Hoewel ze nog steeds een onder 14-speelster was, werd ze regelmatig opgeroepen om mee te spelen met het onder 16-team, waar ze zich snel tot een ontwikkelde. Individueel werkte ze intensief met niemand minder dan voormalig Oranje-ster Maartje Paumen aan haar sleeppush vaardigheden, wat aanzienlijke verbeteringen in haar spel opleverde.

In het seizoen 2022-2023 maakte Evie deel uit van het onder 16-team bij HC Tilburg, waar ze uitkwam in de Super B-competitie. In het huidige seizoen schittert ze voor HC Tilburg onder 16 in de MB1 Landelijke competitie. Haar veelzijdigheid op het veld, zowel als winger of op het middenveld, komt tot uiting, maar haar ware kracht blijkt in de aanvalspositie. Met een indrukwekkend scorend vermogen kan ze ook breed uitwijken naar de vleugel en haar teamgenoten betrekken bij het spel, dankzij haar uitzonderlijke technische vaardigheden.

Het hoogtepunt van Evie’s hockeycarrière komt na de zomer, wanneer ze de grote stap zet naar Amerika om te spelen voor Wagner College. Het team verwelkomt haar met open armen, en na het indrukwekkende seizoen van Floortje Leunissen, waarin ze maar liefst 18 keer scoorde in 14 wedstrijden, staat Wagner opnieuw een topper te wachten met de komst van Evie!

We wensen Evie enorm veel plezier en succes in New York! We zijn ervan overtuigd dat ze haar talent en passie voor het spel zal voortzetten op het Amerikaanse podium.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.