Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eredivisie volleybalster Emma Jenneskens vertrekt naar Amerika!

Eredivisie volleybalster Emma Jenneskens vertrekt naar Amerika!

Libero Emma Jenneskens laat Eredivisieclub Peelpush achter zich. Het is tijd voor haar tijd voor een nieuw volleybal avontuur in Amerika aan Texas A&M Commerce University.

Emma begon op 6-jarige leeftijd met volleyballen bij Set Up in Meerlo. Tijdens haar tijd bij Set Up trainde ze ook twee keer per week op Summa Volleyball School. Hier speelde ze in de hoogste jeugdcompetitie van het land, de Topklasse. In het seizoen 2015-2016 werd de libero basisspeler in het eerste damesteam van Set Up en maakte het seizoen daarna de overstap naar Peelpush. Bij Peelpush kwam ze in het tweede damesteam te spelen en won ze de Nationale Jeugdkampioenschappen en was de ze winnaar van het NK Beachvolleyball 2017. In 2017 trainde ze regelmatig mee met het eerste team van Peelpush en maakte ze in datzelfde jaar maakte ze daar ook haar debuut. Op dit moment speelt de 22-jarige Jenneskens in het eerste dameselftal van Peelpush, maar komende zomer maakt ze de overstap naar Texas A&M Commerce University.

Het volleybalteam van Texas A&M bestaat grotendeels uit Amerikaanse studenten. Er is één andere internationale speelster op dit moment. Emma zal als Libero een mooie internationale toevoeging zijn van het team dat in de Southland Conference uitkomt. Onder leiding van head coach Craig Case gaat ze het opnemen tegen andere universiteiten als Houston Baptist University en New Orleans.

Emma heel veel plezier tijdens jouw avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.