Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Emma Nobels gaat naar de Cleary Cougars!

Emma Nobels gaat naar de Cleary Cougars!

Emma Nobels maakt aan het eind van dit schooljaar de overstap naar Amerika. Hier mag ze haar voetbalcarrière gaan voortzetten in combinatie met haar studie in Howell, Michigan aan Cleary University!

De veelzijdige verdedigster Emma Nobels wordt gezien als een erg ambitieus, leergierig en gemotiveerd persoon. Daarnaast wordt ze beschreven als een sociaal persoon, op wie je altijd kan rekenen. Ook doet ze er alles aan om haar doel te bereiken. Op het veld kan Emma niet alleen als een verdediger goed overweg maar ook als rechts- of linksback.

Voetbal was in het begin niet aan de orde bij Emma. Ze begon namelijk op vijfjarige leeftijd met hockey en tennis. Pas na zeven jaar begon het voetbal avontuur voor haar bij DSOV. Bij DSOV heeft Emma twee jaar gespeeld tot dat ze overstap maakte naar Telstar Academy. Hier volgde ze extra trainingen op het hoogste nationale niveau. In ditzelfde jaar, werd Emma geselecteerd om te spelen bij DSS. Samen met DSS kwam ze uit in het hoogste nationale jeugd competitie van Nederland. Het succes bleef komen voor Emma. Ze won zelfs met haar team het nationaal U17 kampioenschap in haar eerste jaar! Op dit moment speelt ze op hoog niveau in het U20 team van DSS en maakt ze zich op voor haar avontuur in Amerika.

Na de zomer zal Emma naar de privé school Cleary University gaan in Howell, Michigan. Cleary is een iets kleinere school. Desondanks heeft de universiteit 18 verschillende bachelor programma’s. Ook heeft de school een groot aanbod in sporten. Met negen mannen sporten en zeven vrouwen sporten spelen de Cleary Cougars mee in de NAIA sportbond. Emma zal de eerste Nederlander zijn in een team met onder andere Spaanse en Australische speelsters.

Emma, wij wensen je heel veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.