Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Embry Riddle versterkt zich met doelpuntenmachine Fabian Hilpert

Embry Riddle versterkt zich met doelpuntenmachine Fabian Hilpert
Bron: Remco van Oosterom

De negentienjarige voorhoedespeler Fabian zal zijn huidige club HBS uit Craeyenhout achter zich laten voor een Amerikaans avontuur bij Embry Riddle.

Fabian begon toen hij vier was met voetballen bij zijn lokale club HV & CV Quick. Hier speelde hij vier jaar lang ontzettend goed en dat was ook professionele jeugd academisch niet on opgemerkt gebleven. Zo werd hij gevraagd om mee te trainen bij ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en Feyenoord. Op zijn elfde besloot hij uiteindelijk te gaan spelen in de jeugd academie van AJAX. Met dit team speelde hij in de landelijke tegen andere academische teams van profclubs. Toen Fabian dertien was ging hij spelen voor de jeugd van ADO waar hij mee mocht dan aan verschillende internationale toernooien. Bij ADO speelde hij 3 seizoenen lang om vervolgens de stap te maken naar semiprofessionele club HBS. Dit bleek een enorm succes te zijn! Fabian wist in 24 wedstrijden maar liefst 28 keer het ne te vinden.

Fabian is een speler die overal in de voorhoede uit de voeten kan. Linksbuiten, rechtsbuiten in de punt van de aanval en zelfs op 10. Mede door zijn goede eerste jaar en zijn multi inzetbaarheid mocht Fabian om zijn zestiende debuteren voor het eerste van HBS dat vierde divisie speelt. Het was een droomdebuut voor Fabian die meteen wist te score bij zijn debuut.

Het is voor het men’s soccerteam van Embry Riddle alleen maar fijn dat Fabian zo makkelijk het net weet te vinden. Het team met als bijnaam de Embry Riddle Eagles heeft afgelopen seizoen maar 21 keer gescoord in 24 wedstrijden. Hopelijk kan Fabian hier met zijn neusje voor de goal verandering in brengen.

Wij wensen Fabian veel succes met zijn avontuur bij de Embry Riddle Eagles!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.