Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eline Schuur op avontuur in Staten Island, New York

Eline Schuur op avontuur in Staten Island, New York

Aankomende zomer wisselt de talentvolle speelster Eline Schuur HHC QuickStick in voor Wagner College in Staten Island, New York. De talentvolle spelmaker probeert de Amerikaanse harten te veroveren met haar geweldige spel en haar aanvallende creativiteit.

 

Eline is een echte spelmaker op het middenveld met leiderschapskwaliteiten. Bij haar hockeyclub HHC QuickStick, waar zij op jonge leeftijd begon, werd zij dan ook al snel opgepikt door het talententeam van het district Noord-Nederland, waar zij 2,5 jaar voor uitkwam. Ook zat ze 2 seizoenen lang in de voorselectie van het Nederlandse U16 elftal. Tijdens deze periode was zij de aanvoerder van het U14 team van QuickStick, waarbij ze uitkwam in de Interdistrict competitie, wat de hoogste competitie is voor een U14 team. Op de middelbare school werd Eline geselecteerd voor de zogeheten ‘hockey class’ waarbij zij 2 keer in de week hockeytraining had op school.

Het verloop van haar carrière doorliep zij eveneens bij QuickStick. Zo kwam Eline op dertienjarige leeftijd uit in het eerste damesteam van de club en maakte ze al snel haar opmars naar het U18 team. Eline was officieel nog een jeugdspeler toen zij haar debuut maakte bij het dameselftal van de club uit Heerenveen. Op dit moment is de zeventienjarige Eline een vaste kracht op het middenveld bij het damesteam als jeugdspeelster.

 

Haar veldkwaliteiten zijn vooral haar aanvallende creativiteit, haar goed passing en zowel haar fysieke kracht als haar duelkracht. Ze is tactisch sterk en is zeer besluitvaardig. Eline heeft een geweldige mentaliteit en staat bekend als een harde werkster. Je kunt Eline typeren als een sociale, zorgzame meid die zeer ambitieus is. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om ook voor Wagner College te gaan knallen.

 

Wagner College
De nieuwe school van Eline Schuur, Wagner College, is een school uit Staten Island, New York en speelt haar wedstrijden in de Northeast Conference (NEC). In de Conference werd afgelopen seizoen een vijfde plek behaald achter scholen als Rider, Long Island en Sacred Heart. De Wagner Seahawks zullen met Eline als spelmaker op het middenveld betere prestaties na willen streven om volgend seizoen hoger te eindigen.

Wagner College is een school met ongeveer 2200 studenten en biedt naast hockey nog allerlei andere sporten aan op hun school. Zo zal Eline vanaf aankomende zomer in aanraking komen met sporten als Lacrosse, Waterpolo en Basketbal.

We wij wensen Eline heel er veel succes in het ‘grote’ Amerika en willen haar erg veel succes wensen!
Wil jij op de hoogte blijven van alle talenten? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram pagina: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.