Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

EK-winnaar Rick Rizvic naar Florida!

EK-winnaar Rick Rizvic naar Florida!

De 18-jarige Rick Rizvic reist deze zomer naar Amerika om zijn droom te verwezenlijken. Baseballen en studeren in Amerika. De linkshandige pitcher gaat naar het zonnige Florida. Seminole State College is zijn bestemming.

Foto 📸: Martine van Wely

 

Rick begon al vroeg met honkballen, thuis in de keuken wel te verstaan, met het wegslaan van propjes papier. Daarna ging zijn carrière snel. Op zijn dertiende wordt hij geselecteerd door de Baseball Academy Kennemerland, de Rabbits. Twee jaar laten zit hij al in de voorselectie van Team Kingdom of The Netherlands U15. Sinds twee jaar zit hij intern bij Talent Team NL in Amsterdam en combineert hij een topsportprogramma met studie.

Afgelopen zomer won hij met EK U18 en deze zomer vertrekt hij naar de VS! Met Rick op de heuvel gaat Seminole State College een gooi doen naar de titel in de FCSAA State Conference. Rick zelf wil zich zo sterk mogelijk ontwikkelen en natuurlijk de stap maken naar de profs (op termijn). Wij wensen Rick heel veel succes in de States!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.