Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Een terugblik op 2020/2021!

Na een hectische zomer is het tijd voor reflectie. Goed om even terug te kijken op een wederom hectisch jaar. Nadat Corona begin 2020 in ons land arriveerde dachten we aan het begin van het seizoen 2020/2021 dat Corona tot het verleden zou horen… Niets bleek minder waar. We kijken terug op wederom een jaar waar corona een belangrijke rol zou spelen.

Seizoen 2020/2021 gaat de boeken in als (wederom) een onvolledig seizoen. Na enkele wedstrijden werd de competitie gepauzeerd. Sterker nog, later werd deze zelfs beëindigd. Oké wat nu? Want hoe kunnen wij nu coaches uit Amerika overtuigen van de kwaliteiten van onze talenten? Zonder wedstrijden en/of (weinig) beeldmateriaal… En staan onze talenten wel te wachten op een onzeker avontuur ten tijde van een pandemie? Allemaal vragen die in ons kantoor regelmatig op ons afkwamen.

Schouders eronder en knallen… niet lullen maar poetsen… dat is het enige wat we kunnen doen. Een groot compliment aan alle talenten en ouders die hier alle vertrouwen in zijn blijven houden, ondanks de moeilijke omstandigheden. Een hele grote pluim naar onze sport consultants. In verre van ideale omstandigheden hebben onze sport consultants een waanzinnige prestatie geleverd. Afgelopen zomer zijn maar liefst 135 student-athletes begonnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een avontuur wat hun leven verandert. Zonder de goede begeleiding van onze sport consultants was dit niet mogelijk geweest.

Alle 135 jongens en meiden die deze zomer aan hun avontuur zijn begonnen en natuurlijk alle honderden student-athletes die terugkeerden in de VS (in het 2e, 3e of 4e jaar van hun opleiding) maakt me waanzinnig trots. Trots dat wij als KingsTalent aan de wieg mogen staan van dromen die realiteit worden. Waar vriendschappen worden gesmeed, waar kampioenschappen worden gewonnen en waar de basis van een (internationale) carrière wordt gelegd.

Trots ben ik op ons team dat werkelijk dag en nacht klaar staat om deze dromen te realiseren. Het is niet altijd even gemakkelijk om in 4 verschillende tijdszones te werken. Trots ben ik op de manier waarop onze student-atleten (en ouders!) onze dienstverlening waarderen. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen.

Wat we stiekem het allerleukste vinden is zien hoe alle talenten hun dromen najagen. Alle resultaten bekijken en awards zien binnen stromen…
Nu maken we ons op voor nieuw seizoen. Een seizoen waarin we weer (vanaf 8 november) weer mogen reizen naar de VS. Een nieuw seizoen met voetbalshowcases en de hockeyshowcase.

Een seizoen met nieuwe uitdagingen en dromen. To be continued….

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.