Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Een mooie stap naar Yuma voor Maren Herinx!

Een mooie stap naar Yuma voor Maren Herinx!

Volleybalster Maren Herinx heeft haar sportieve avontuur naar Amerika te pakken! Ze verhuist voor het nieuwe seizoen naar Arizona om hier te gaan studeren en sporten aan Arizona Western College.

HHC werd een volleybaltalent rijker toen Maren Herinx op 6-jarige leeftijd bij de club kwam spelen. Hier kende ze een mooie en succesvolle periode. Zo wist ze onder andere een kampioenschap te winnen en speelde ze voor de provincie Limburg toen ze negen jaar oud was. Vanaf 2019 mag ze meespelen met het regionale talenten team. Als dertienjarige mocht ze al meedoen bij het seniorenteam van HHC. Uiteindelijk maakte ze de stap naar VC Olympia op vijftienjarige leeftijd om op een hoger niveau te gaan volleyballen. Op dit moment speelt ze voor Ledub in het eerste team op semi-professioneel niveau. In het veld is ze snel bij de bal en speelt ze een belangrijke rol als setter in haar team.

Aankomende zomer zal Maren het volleybal team van Arizona Western College gaan versterken. Het volleybalteam presteerde vorig seizoen in de competitie uitstekend. Alleen de eerste twee wedstrijden van het seizoen werden verloren, de rest werd gewonnen. In de Region 1 Championship ging het team helaas onderuit tegen Eastern Arizona College. Voor Maren dus een mooie uitdaging om met haar nieuwe school mooie prestaties neer te gaan zetten in Amerika.

Wij wensen Maren erg veel plezier en succes in Yuma!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.