Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings #Fromtheboardroom Highlights Updates

Eef Kerkhof tekent bij PEC Zwolle

Na een fantastisch avontuur in Amerika tekent Eef Kerkhof een profcontract in Zwolle. Bij PEC Zwolle, de nummer zes van de huidige eredivisie, maakt de middenvelder een mooie stap in haar nog jonge carrière.

Na haar avontuur in Amerika strijkt de Brabantse Eef Kerkhof neer in de Nederlandse Eredivisie. Een waanzinnig avontuur bij de University of Memphis sluit ze hierbij af. Een avontuur wat haar niet alleen op sportief vlak veel heeft gebracht, maar zeker ook op studie gebied. Naast elke dag trainen en veel wedstrijden spelen in heel Amerika, heeft ze ook haar master kunnen afronden. Een unieke combinatie waar Amerika bekend om staat. Sportief deed Eef en haar team University of Memphis het buitengewoon goed. Met Eef als vaste basisspeler werden nationale topteams als Saint Louis (nr. 10 van het land), Southern Methodist (nr. 6 van het land) en East Carolina (nr. 5 van het land) verslagen. Mede door deze overwinningen speelden de Memphis Tigers zich bij de beste teams van het land. De titel van de American Conference werd binnengesleept. Pas in de Nationals moest Memphis haar meerdere erkennen (weliswaar na PK’s) in Arkansas, nummer 9 van het land.

Na eerder gespeeld te hebben bij PSV en SC Heerenveen wordt PEC Zwolle de volgende stap voor de blonde middenvelder. Eef die met meerdere clubs het gesprek heeft gevoerd om haar carrière te vervolgen, heeft bij PEC een uitstekend gevoel. “Het voelde direct als thuiskomen. De sfeer, de visie en mensen binnen de club sluiten aan bij wat ik belangrijk vind. Ik heb er zin in om te gaan knallen!” De voorbereiding staat tenslotte al voor de deur. Ook Mariska Kogelman, technisch manager van PEC Zwolle Vrouwen, heeft alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking. “Eef voegt, ondanks haar jonge leeftijd, de nodige ervaring toe aan ons team. Daarnaast kan Eef met haar loopvermogen en inzicht uitgroeien tot een zeer belangrijke schakel in ons team. Persoonlijk klikte het direct en onze waarden liggen één op één gelijk met die van Eef. Ik heb er zin in om haar in ons stadion te zien vlammen!”

Wij wensen Eef heel veel succes toe bij PEC Zwolle! We komen snel eens langs om je te zien spelen bij PEC!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.