Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Doelman Aaron The vervolgt zijn carrière in Amerika.

Doelman Aaron The vervolgt zijn carrière in Amerika.

Keeper Aaron The voegt zich toe aan het men’s soccer team van Cardinal Stritch University. Hij gaat het in de CCAC opnemen tegen twee andere toekomstige KingsTalent student-athletes.

Na vier jaar voetballen bij zijn plaatselijke vereniging VV Haagse Hout maakt de jonge keeper de overstap naar Alphense Boys. Hier speelt hij op het hoogste nationale jeugdniveau. Aaron heeft sinds jong al de kwaliteiten om leiding te geven en wordt in de U15 aangesteld als aanvoerder van zijn team. In dit seizoen weet Aaron de minste goals tegen te krijgen van de gehele competitie. Naast deze knappe prestatie wint hij de Rinus Michels Cup met zijn mannen. Na dit succesvolle seizoen wordt hij opgemerkt door profclub Excelsior Rotterdam die hem scout voor de jeugdopleiding. Bij deze profclub traint hij maanden mee, maar zekerheid bij de club bleef uit. Toch kiest Aaron voor Alphense Boys, omdat hij het hier ook opneemt tegen profteams en in de U17 weet hij direct te promoveren met maar negen goals tegen in het hele seizoen. Dit kon ook niet anders, want de goalie wist 13 keer zijn doel schoon te houden. Na de U18 wordt Aaron vervroegt overgezet naar de U21 om op 3e divisie niveau te voetballen.

De volgende stap van deze betrouwbare keeper is Cardinal Stritch University. De school bevindt zich op een geweldige locatie en is gelegen in Milwaukee. Dit is de grootste stad van de staat Wisconsin. De campus is 40 hectare groot met mooie faciliteiten. Aaron gaat zich aansluiten bij de Wolves van Cardinal Stritch University. Onder leiding van head coach Jamie Bladen gaat de keeper zijn wedstrijden spelen in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference. De coach was gelijk onder de indruk van Aaron zijn kwaliteiten en heeft een perfect aanbod gedaan om de goalie binnen te halen. Volgend jaar zal Aaron het opnemen tegen twee andere toekomstige KingsTalent Student-Athletes die op hun beurt hun kwaliteiten gaan laten zien bij Olivet Nazarene University.

Wij kijken uit naar deze ontmoeten en zullen Aaron op de voet gaan volgen tijdens zijn avontuur in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.