Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Division I ‘Rookie of the Week’ – Amber Ezechiels

Division I ‘Rookie of the Week’ – Amber Ezechiels

Amber Ezechiels heeft haar eerste persoonlijke award van het seizoen nu ook in de wacht gesleept! Amber werd na haar uitstekende optredens tegen Wake Forest en tegen de nummer 2 van het land Maryland uitgeroepen tot ‘Rookie of the Week’ van division 1.

 

 

 

Amber had een groot aandeel in de twee overwinningen van de Cavaliers! Te beginnen met de belangrijke overwinning op Wake Forest, waarin de Hoos met 2-1 wisten te winnen.. Ezechiels leidde de verdediging goed en stonden in de twee overwinningen slechts 6 corners en 13 schoten op doel toe. Amber wist zelf van waarde te zijn door een goal te maken in de 2-1 overwinning of Wake Forest!

Later die week volgde er ook nog een belangrijk duel tegen de nummer 2 van het land: Maryland.. een zeer lastig duel tegen een uitstekend presterend team! Toch wisten de ‘Hoos’ de punten in eigen huis te houden.. ze wisten Maryland namelijk met maar liefst 3-1 te verslaan. Weer was Ezechiels belangrijk want nu gaf ze de assist op de beslissende 3-1.

 

 

Je hebt de flow weer aardig te pakken Amber.. ga zo door! We blijven je op de voet volgen hier.. voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten; volg ons op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.