Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Diego Konincks bemachtigd plek in All-Conference

Diego Konincks is geselecteerd voor het All-Big South First Team. Hij verdiende deze plek in het team met de beste spelers van de Big South Conference na zijn goede seizoen.

Diego kende een uitstekend seizoen, waarin hij een vaste waarde was voor Campbell University. Diego startte 10 van de 11 gespeelde wedstrijden in de basis. Hierin kwam de verdediger tot 1 goal en 2 assists.

Samen met zijn teamgenoten hield Diego 5 keer een clean sheet. 8 wedstrijden werden gewonnen en 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Diego maakte vorig jaar de overstap naar Campbell University. Hij maakte een grote impact bij zijn nieuwe team. Hij is de Vice Captain van de Camels, met vooruitzicht op eerste captain voor volgend seizoen.

De Nederlander maakte het meeste aantal minuten bij de Campbell Camels. Diego speelde in totaal 954 minuten, gemiddeld 87 minuten per wedstrijd. Hij was dus een vaste kracht in het team van Campbell.

 

Diego, gefeliciteerd met deze award!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.