Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Diede Remijnse = CAA All Rookie

Pas geleden een leuke vlog online gekomen, en nu ook nog eens All Rookie in de CAA Conference. Een award die zeker verdiend is door Diede Remijnse! Maar, hoe heeft Diede deze award binnen gehengeld?

Het seizoen in de Conference startte op 4 oktober met een wedstrijd in Williamsburg, Virginia tegen William & Mary. Iedereen droomt ervan om gelijk punten te pakken, maar helaas gebeurde dit niet voor de ‘Dukes’… Ze verloren ruim met 5-2 van William & Mary.
Een week later was het zaak om het goede gevoel weer terug te krijgen en dat moest gebeuren tegen Drexel, waar Amber Brouwer, Puk Thewessen en Isabel Jacobs spelen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die uiteindelijk met 1-0 werd gewonnen door James Madison University. Deze vorm werd twee dagen later doorgezet, door met 4-0 te winnen van Hofstra, waar Valerie Vogels speelt. Het vertrouwen zat er duidelijk weer in bij de Dukes, maar de wedstrijd erna verdween dat weer, omdat Northeastern met 3-1 te sterk was.

In de laatste 2 wedstrijden werd er nog een keer gewonnen, maar ook nog een keer verloren, waardoor het wisselvallig seizoen compleet was. De Dukes kregen nog een kans in de play-offs, maar er werd van Delaware, net zoals in de Conference, verloren.

De middenvelder speelde vrijwel alle wedstrijden de van begin tot eind, wat duidelijk laat zien dat Diede niet te missen was in het team van coach Christy Morgan.

Wij zijn trots op deze topper uit Wageningen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.