Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Devin Koorn heeft zijn contract getekend bij Life University

Devin Koorn heeft zijn contract getekend bij Life University

Life University wordt binnenkort het nieuwe thuis voor verdediger Devin Kroon. Hij zal in Georgia het team van de Running Eagles gaan versterken!

Devin begon zijn voetbalavontuur op vijfjarige leeftijd bij zijn lokale club Texel ’94 in Den Burg. Al snel speelde hij in de hoogste jeugdteams en op negenjarige leeftijd werd hij uitgenodigd voor de jeugdopleiding van AZ. Vanuit daar maakte hij de overstap naar AFC’34 in Alkmaar. Met AFC’34 behaalde Devin het kampioenschap in de reguliere competitie en won hij de KNVB Beker, wat leidde tot de titel ‘Regionaal sportteam van het jaar’. In het seizoen 2022-2023 maakte Devin de overstap naar HVV Hollandia in Hoorn, waar hij op het hoogste nationale jeugdniveau speelde tegen teams van professionele jeugdacademies. Later dat seizoen keerde hij terug naar AFC’34 om in het eerste seniorenteam te spelen dat uitkomt in de vierde divisie A.

Naast veldvoetbal heeft Devin ook een indrukwekkende carrière in zaalvoetbal opgebouwd. Hij heeft meerdere zaalvoetballkampioenschappen en toernooizeges behaald, evenals verschillende topscoorderprijzen. Op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de eredivisie zaalvoetbal bij Texel ’94 en werd hij voor de EK-kwalificatie geselecteerd voor het Nederlands O19, maar uiteindelijk besloot hij toch om zich volledig te richten op zijn carrière op het veld.

Devin is een veelzijdige verdediger die ook als middenvelder kan spelen, maar het beste uitkomt als rechtsback. Hij heeft vele kwaliteiten die ze in Amerika zeker kunnen waarderen, zoals een winnaarsmentaliteit, tactisch inzicht, fysieke kracht en snelle dribble.Vrienden en familie omschrijven Devin als een rustige, zorgzame, inspirerende, en betrouwbare jongen. Hij geniet van tijd doorbrengen met vrienden, festivals bezoeken en op vakantie gaan. Zijn teamgenoten zien hem als een hardwerkende, gedreven en loyale teamspeler die altijd 100% geeft om zijn doelen te bereiken.

Hij is niet de enige die zich binnenkort bij Life University zal melden. Ook Timon Kuiper, Jonas Clein, Lukas Poelman, Diede van Schouwenburg en Finn Seijsener gaan het avontuur aan bij de Running Eagles. Samen hopen ze het team naar grotere hoogte te brengen.

We wensen Devin veel succes bij Life University en kijken uit naar zijn toekomstige successen op en naast het veld!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.