Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Desmond Nagtzaam versterkt University of the Cumberlands

Desmond Nagtzaam versterkt University of the Cumberlands

Desmond zal na de zomer van 2021 de overstap maken naar Amerika. Hij gaat het team van University of the Cumberlands versterken.

 

Desmond speelde vanaf zijn 4e bij Unitas’30. Hier beleefde hij 4 kampioensjaren, in de onder-11, onder-13, onder-17 en onder-19. Tussendoor werd Desmond gescout voor RBC Roosendaal. Maar na een jaartje keerde hij weer terug naar Unitas’30. Desmond behaalde een aantal fraaie statistieken. Hij wist gemiddeld bijna 2 goals per wedstrijd te scoren in zijn laatste seizoenen. Daarnaast gaf hij ook nog veel assists. Een allround aanvaller dus. Afgelopen seizoen maakte hij de overstap naar Rood-Wit.

Van deze kwaliteiten gaan de Patriots nu plezier beleven. Desmond zal deze zomer overstappen naar University of the Cumberlands. Zij komen uit in de Mid-South Conference. Waar ook teams als Life University en Shawnee State in spelen. Veel onderlinge confrontaties tussen onze talenten volgend seizoen! De Cumberlands Patriots eindigde afgelopen seizoen als derde en zullen met Desmond als nieuwe spits proberen door te stoten naar de eerste plek. De laatste jaren doen de Patriots sowieso bovenin mee, dus dat zal dit jaar niet anders zijn.

Het nieuwe team van Desmond telt momenteel 23 spelers. Europa is goed vertegenwoordigd met 13 spelers. Wat opvalt binnen het team van the Cumberlands, is dat er meer Paraguayanen zijn dan Amerikanen. Verder kent de school mooie voetbalfacaliteiten, waar Desmond de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen en zijn talent te laten zien.

 

Wij wensen Desmond veel succes en plezier in de VS!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.