Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Demi van Stappershoef nog zonder puntverlies

Bij Tyler Junior College gaan de voetbalsters als een komeet! Nog zonder verliespunten en het aantal tegendoelpunten kan je op een hand tellen, doen de ‘Apaches’ zeker mee om het kampioenschap. Venrayse Demi van Stappershoef zit sinds dit jaar bij de Apaches en dat gaat haar uitstekend af. 

Afgelopen dinsdag stond er weer een wedstrijd op het programma. Als zij deze wedstrijd wisten te winnen, dan zou dat de 9e overwinning op rij zijn. En dat gebeurde! Met een overtuigende 4-1 overwinning werd Louisiana State University – Eunice opzij gezet. Ga zo door, Demi!

Maar… er werd natuurlijk nog meer gesport deze week.

Chowan University, waar Joury den Boogert en Jordi Pasveer spelen, gaan goed in de Conference! Met 3 overwinningen en 0 verliespartijen, kan coach Chris Whalley alleen maar tevreden zijn. Zo ook na de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Barton. 5-2 was de einduitslag, waarin Joury 3 assists afleverde!

Joury den Boogert

Annerens Tijm heeft deze week gewonnen met 2-1. Een mooie mentale opsteker, want Annerens draait met Umass Lowell nog niet goed. Met 5 saves heeft ze prima gekeept! Keep it up, Annerens!

De jongens van Point Park blijven doorgaan. Deze week werden er twee wedstrijden gespeeld en beiden werden winnend afgesloten. En met overtuiging! Vooral Daan Stormink was weer on fire! In die twee wedstrijden scoorde hij eenmaal en gaf hij twee assists. Ook Geert Bijl kan een assist achter zijn naam bijschrijven.

Ga zo door, boys & girls! Wij zijn trots op jullie!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.