Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Demi Siemelink vertrekt naar Amerika!

Demi Siemelink vertrekt naar Amerika!

Demi Siemelink wordt een Georgetown Tiger! Ze gaat voetbal combineren met een studie aan Georgetown College in Kentucky.

Demi Siemelink is een rechtsbuiten van het eerste dameselftal van VV Bergen. Ze is op vierjarige leeftijd begonnen bij ZAP Breezand. Hier heeft ze tot de Onder-15 met jongens gevoetbald en vele seizoenen de aanvoerdersband om haar arm gedragen. Vervolgens heeft ze de stap gemaakt richting JVC. Hier mocht ze op haar vijftiende(!) al meetrainen en spelen met het eerste dameselftal! Verder laat ze niet alleen haar kunsten op het veld zien, maar ook in de zaal. Ze speelt namelijk ook in het eerste elftal van MSV Zeemacht, uitkomend in de Eredivisie!

Komende zomer zal ze het vliegtuig pakken richting Georgetown. Hier gaat ze de school vertegenwoordigen als Student-Athlete. Ze gaat namelijk voetbal combineren met een studie. Alle teams van Georgetown College worden ook wel de Tigers genoemd. Het women’s soccer team komt uit in de Mid-South Conference en de school is aangesloten bij de NAIA. In de Mid-South Conference gaat ze spelen tegen teams als Lindsey Wilson, Life University en Thomas More. Hier gaat ze dus ook andere KingsTalent speelsters tegen komen. Dit beloofd wat!

Georgetown College ligt in Georgetown, Kentucky. Vlakbij de grotere steden als Louisville en Cincinnati. Het is geen onwijs grote school, maar wel een school met een goed programma, zowel academisch als atletisch gezien.

Demi gaat het team van coach Leah Crews Castleman versterken. Wij zijn er van overtuigd dat Demi een goede aanwinst voor de Tigers zal zijn. Demi, heel veel succes en plezier toegewenst in Amerika!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.