Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Demi Sahuleka is Player of the Week in de Atlantic 10 Conference

Demi Sahuleka is gisteren, dinsdag 2 maart 2021, verkozen tot speler van de week in de Atlantic 10 Conference. In de eerste speelweek van het seizoen speelde ze met haar ploeg drie wedstrijden waarin ze alle drie de keren indruk maakte.

Sahuleka begon het seizoen goed door in haar eerste wedstrijd, tegen Lindenwood op dinsdag 23 februari, direct een hattrick te scoren. Demi scoorde de eerste 3 doelpunten van de wedstrijd die uitendelijk met 5-0 werd gewonnen. Afgelopen weekend speelde ze met haar team twee keer tegen Bellarmine University. De middenvelder, spelend voor de Saint Louis Billikens, scoorde hierin opnieuw. In beide wedstrijden scoorde ze het winnende doelpunt. In de wedstrijd van zondag gaf ze ook nog een assist waardoor haar puntentotaal op 11 komt (5 goals x 2 punten, 1 assist x 1 punt).

 

Met 5 goals en een assist in haar eerste drie wedstrijden is het dus niet gek dat ze uitgeroepen is tot speler van de week in de Atlantic 10 Conference. Gefeliciteerd Demi!

 

De ploeg van Saint Louis University begint het seizoen uitstekend met een 3 overwinningen oprij en allemaal zonder tegendoelpunten. Het is de eerste keer sinds 1990 dat de Billikens het seizoen beginnen met 3 overwinningen op rij. Ook is het de eerste keer dat de ploeg 3 wedstrijden de 0 wist te houden sinds 1991.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.