Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De vleugelspeler van VV Ruurlo, Duncan Struik, vertrekt naar Brevard College!

De vleugelspeler van VV Ruurlo, Duncan Struik, vertrekt naar Brevard College!

Het is tijd voor Duncan Struik om na 16 jaar VV Ruurlo te gaan verlaten. Aan Brevard College, in North Carolina, vervolgt hij zijn voetbal- en studiecarrière.

Duncan begon op 8-jarige leeftijd met voetballen bij VV Ruurlo. Hij werd gescout door De Graafschap en mocht deelnemen aan proeftrainingen. De 21-jarige vleugelspeler maakte een transfer naar DSZ ’68 om op een hoger nationaal jeugdniveau te spelen, vier jaar later maakt hij de overstap naar HSC ’21. In verband met school- en reistijd was het voor Duncan toch fijner om weer bij VV Ruurlo te gaan spelen, waar hij al snel indruk maakte in het U19 team.  Al snel mocht Duncan aansluiten bij het vaandelteam van VV Ruurlo. Op dit moment is hij een belangrijke basisspeler die bijdraagt aan veel goals en assists.

Familie en teamgenoten beschrijven Duncan als een rustige, gemakkelijke en behulpzame jongen die gedisciplineerd is in zijn handelingen en dagelijkse bezigheden. Op het veld is hij een harde werker die zijn teamgenoten ondersteunt en het maximale uit zichzelf en de rest van de jongens in het team eist. Dit zijn eigenschappen die hem goed van pas gaan komen bij zijn transfer naar de VS.

Brevard College krijgt komend seizoen ondersteuning van nog een KingsTalent speler. Naast Duncan Struik reist ook Lars Houtriet af naar North Carolina om zich bij het men’s soccer team van de Brevard Tornados te voegen. De jongens gaan samen starten bij de school en daarnaast gaan ze samen op de campus wonen. Ze voegen zich bij een team met veel internationale spelers, ook de head coach is internationaal. De Braziliaanse head coach van het team, Helio D’Anna, wilde de jongens graag bij zijn team voegen. Hij staat nu voor het derde seizoen aan het roer van het Brevard College men’s soccer team. Met zijn team heeft hij in het voorjaar van 2021 de USA South West Division Championship gewonnen!

We wensen Duncan heel veel plezier met zijn avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.