Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights Updates

De Graafschap en KingsTalent gaan partnership aan!

Voetbalclub De Graafschap en KingsTalent hebben een akkoord gesloten. Zij gaan samenwerken om jonge topsporters van De Graafschap een kans te geven om zich verder te ontwikkelen.

Peter Bijvelds, Technisch manager van De Graafschap zegt: “Niet alle jeugdspelers van De Graafschap lukt het om door te stromen naar ons eerste elftal of in het betaald voetbal. Wij vinden het ook onze taak om, als dit niet lukt, verder met hen mee te denken en te kijken. KingsTalent biedt mogelijkheden in het buitenland voor jonge sporters om zich verder te ontwikkelen. Daar gaan we graag de samenwerking over aan. KingsTalent heeft aangetoond dit goed te kunnen en zij passen goed bij de cultuur van De Graafschap.”

De afgelopen jaren heeft KingsTalent enkele spelers van De Graafschap mogen plaatsen, waaronder Shant Bedrosian. Hij ging naar Montana State University Billings in Montana. Nu helpt Shant zelf student-athletes met de begeleiding naar Amerika met KingsTalent.

Ook KingsTalent is erg blij met de samenwerking. “Wij zijn zeer verheugd samen te werken met De Graafschap. Met deze samenwerking geven we jeugdspelers die nu net te kort komen voor de profs, een kans om topsport te combineren met studie in Amerika. Én je hoeft je prof ambitie helemaal niet overboord te gooien aangezien afgelopen jaargang vier talenten zijn geselecteerd voor de MLS-draft”, aldus Paul de Koning CEO van KingsTalent. “Op een succesvolle samenwerking!”.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.