Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De 20-jarige Amin Rahmoune vertrekt naar Central Community College!

De 20-jarige Amin Rahmoune vertrekt naar Central Community College!

Vleugelverdediger Amin Rahmoune verlaat Real Lunet U23 en gaat het men’s soccer team van de Central Raiders versterken. In de zomer van 2022 stapt hij in het vliegtuig naar Amerika.

Amin begon op 4-jarige leeftijd met voetballen bij ODC, waar hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie speelde. De verdediger startte als vleugelspeler, maar schakelde over naar aanvallende vleugelverdediger bij U15. Hier droeg hij bij met 14 doelpunten en 14 assists in zijn eerste seizoen als verdediger. De scorende verdediger werd kampioen met de U17 na een ongeslagen seizoen waarin hij 9 keer scoorde en 15 assists gaf op zijn teamgenoten. Naast voetbal op het veld speelt Amin ook Futsal. Helaas zorgde een blessure ervoor dat de 20-jarige verdediger anderhalf jaar niet heeft kunnen voetballen. Gelukkig kon hij weer terugkeren en speelde hij voor Real Lunet in de U23.

Vrienden en familie omschrijven Amin als een zeer sociale jongen, iemand die makkelijk met iedereen overweg kan en een geweldig gevoel voor humor heeft. Hij is altijd in voor gezelligheid met vrienden. De verdediger staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en zal er alles aan doen om zijn doelen te bereiken. Zo ook zijn droom om naar Amerika te gaan.

Amin heeft deelgenomen aan de KingsTalent Showcase en heeft met zijn beelden indruk kunnen maken op de head coach van Central Community College. Hij is een ervaren speler uit het eerste elftal, die ervaring kan head coach Luis Pulido goed gebruiken in zijn team. De Central Raiders spelen tegen teams als Pratt Community College, Central Wyoming College en Southeast Community College. Amin kan niet wachten om te vertrekken en kijkt dan ook erg uit naar zijn Amerikaanse avontuur!

Heel veel plezier in Amerika, Amin!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.