Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Davinia Krauts maakt de overstap naar Amerika!

Davinia Krauts maakt de overstap naar Amerika!

Basketbalster Davinia Krauts maakt in de zomer van 2022 de overstap naar Amerika! Hier gaat ze basketbal en studie combineren aan Arizona Western College.

Davinia begon op haar 10e met basketballen bij Assist Assen. Hier heeft ze met haar team veel deelgenomen aan toernooien waardoor ze veel ervaring opdeed als basketbalster. In 2018 is ze overgestapt naar HSVB Haren O18 waar ze in haar debuutseizoen topscorer en kampioen werd. Na een promotie naar de 2e divisie met HSVB Haren werd Davinia voor het tweede jaar op rij topscorer. Op dit moment speelt ze in het O20 team op Eredivisie niveau. Van kleins af aan wil ze al naar Amerika en komende zomer maakt ze deze overstap naar Yuma, Arizona.

Vrienden en familie beschrijven Davinia beschrijven haar als een zorgzame, gezellige meid die is niet bang om hard te werken. Ze houdt er niet van om in de spotlight te staan, maar doet er alles aan om haar doelen te bereiken.

Davinia gaat basketballen in een van de 11 basketbalteams binnen de ACCAC, de Arizona Community College Athletic Conference. Het team dat ze gaat versterken wordt geleid door hoofd coach Patrick Cunningham. Onder zijn leiding hebben de Arizona College Matadors de afgelopen 16 wedstrijden in deze competitie gewonnen. Het Women’s Basketball team van Arizona State College wordt op dit moment gerankt als beste team van de ACCAC.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.