Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

David Goossens gaat naar North Carolina Wesleyan University!

David Goossens gaat naar North Carolina Wesleyan University!

David Goossens gaat zijn club SC Jekerdal verlaten voor een Amerikaans Avontuur! Hierna sluit hij aan bij North Carolina Wesleyan University.

David begon op 4 jarige leeftijd bij zijn plaatselijke club genaamd SC Jekerdal. Hij heeft altijd bij de hoogste jeugdteams gespeeld als aanvoerder. In de onder negen categorie sloeg David een leeftijdscategorie over dankzij zijn goede prestaties. Dit viel ook op bij professionele Nederlandse clubs zoals MVV Maastricht, Roda JC en Fortuna Sittard die hem gescout hadden. Na een aantal seizoenen bij MVV ging David op 15-jarige leeftijd weer terug naar zijn club SC Jekerdal.  In 2019-2020 maakte hij zijn debuut bij het eerste team van SC Jekerdal. In 2023-2024 werd hij een vast teamlid van het eerste elftal.

David is een veelzijdige speler die zowel als centrale verdediger en middenvelder kan spelen, maar hij staat het liefst linksachter. Een uitgesproken kwaliteit die David bezit is zijn passing over lange en korte afstand. Daardoor heeft hij ook een uitstekende voorzet in huis wat voor veel gevaar kan zorgen in het doelgebied van de tegenstander. verdedigend weet hij de juiste keuzes te maken en staat hij vaak goed gepositioneerd om de aanval eruit te halen. Met zijn leiderschap neemt hij het team op sleeptouw om het maximale resultaat te behalen.

Vrienden en familie beschrijven David als een evenwichtig, opgewekt persoon die zelfs in moeilijke situaties kalm blijft. Met een doordachte en oplossingsgerichte aanpak staat David bekend om zijn intelligentie, vriendelijkheid, fatsoen en sociale vaardigheden, waardoor hij een uitstekende bemiddelaar en verbinder is. Op het veld zet David een extra stap voor het team, komt positief terug van tegenslagen en inspireert de groep om door te zetten.

Komend seizoen zal David zijn debuut gaan maken bij North Carolina Wesleyan University. Het team heeft een goed seizoen achter de rug waarin ze 9 keer wisten te winnen en maar 4 keer tegen een verlies partij zijn aangelopen.

We denken dat het team nog vaker een overwinning kan behalen met dankzij David zijn verdedigende maar ook zeker aanvallende kwaliteiten! Wij wensen hem dan ook veel plezier en succes en horen graag mooie verhalen over zijn prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.