Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Danny de Lorijn sluit aan bij Life University

Danny gaat de overstap maken van RKHVV naar Life University. De snelle spits sluit aan bij Life University waar op dit moment al 5 van onze talenten actief zijn.

Danny begon op zijn zesde met voetballen. Dit deed hij bij zijn lokale club AVW’63. Al snel werd zijn talent ontdekt door De Graafschap en Vitesse. Dit leidde echter niet tot een definitieve transfer. Danny was in de jeugd van AVW’66 een belangrijke speler voor zijn teams. In de onder-13 en onder-15 werd hij al topscorer. Later in de onder-17 werd hij twee jaar oprij topscorer. In zijn eerste jaar werd hij dit met 40 goals. Het jaar erna overtrof hij zichzelf met maar liefst 44 doelpunten in een seizoen.

In 2016 maakte Danny de overstap naar Achilles’29. Hij kwam hier in de onder-19 te spelen. De spits bewees dat hij ook in de 3e divisie zijn doelpunten kon blijven maken. Met 15 en 22 doelpunten in zijn eerste twee jaar toonde Danny zijn waarde voor Achilles’29.

Uiteindelijk kwam Danny bij RKHVV terecht. Hier speelde Danny op het hoogste amateurniveau, de Hoofdklasse. In 22 wedstrijden kwam hij tot 11 doelpunten en 3 assists.

Nu mag Danny zijn kwaliteit gaan tonen op de Amerikaanse velden. Waar al een aantal van onze jongens op hem zullen wachten. Op dit moment spelen er maar liefst 5 van onze talenten bij Life University. Danny zal nummer 6 worden zodra hij arriveert.

Stan, Aaron, Bart, Jelle en Matteo zullen Danny ontvangen en hem een warm welkom geven. Met Danny erbij heeft Life University nog meer scorend vermogen in huis.

Het seizoen is voor Life University net van start gegaan. In de Conference hebben de jongens van Life tot nu toe één wedstrijd gewonnen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Danny een toegevoegde waarde zal zijn in deze sterke selectie. Verder wensen wij Danny alvast heel veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.