Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Charlotte van Oirschot sluit zich aan bij de Louisville Cardinals!

Lotte van Oirschot mag haar koffers gaan pakken voor een nieuw avontuur. Van Bloemendaal naar Louisville University! Haar nieuwe team kent een enorm sterk afgelopen seizoen en wij kunnen niet wachten om te zien wat Charlotte hier aan toe gaat voegen!

Charlotte van Oirschot gaat binnenkort de overstap maken van HC Bloemendaal naar University of Louisville! De universiteit uit Louisville, Kentucky heeft op dit moment ruim 22,500 studenten, waarvan Charlotte er binnenkort een is. “It’s happening here!” – Dat is het motto van de nieuwe school van Charlotte. Er is dan ook veel te beleven; de school heeft zijn eigen radio station sinds 1968, een onafhankelijke ‘student paper’, oftewel krant, sinds 1980 en een bioscoop op de campus met 228 stoelen!

Naast de leuke faciliteiten heeft Louisville ook een erg leuk hockeyteam. De Louisville Cardinals hebben een geweldig seizoen achter de rug, met maar liefst 16 overwinningen en 6 verloren wedstrijden! Met een gemiddelde van 2.23 goals per wedstrijd voor en 1.23 tegen stonden vorige seizoen zowel verdediging als aanval goed.

Charlotte begon met hockeyen toen ze zes jaar oud was. Ze begon bij HC Bloemendaal, waar ze heel haar carrière tot dusver is gebleven. De middenveldster heeft altijd in het eerste gespeeld en heeft inmiddels ook al aardig wat bereikt: ze is drie jaar deelgenoot geweest van het Noord-Hollands district team, geselecteerd voor het Nederlands Opleidingsteam B, geselecteerd voor Nederlands Meisjes B en ze is aanvoerder van haar team geweest. In het seizoen 2018/2019 speelde ze regelmatig mee met dames 1.

Charlotte kan het beste uit de voeten als middenveldster, maar kan ook als aanvalster spelen! De playmaker is goed in balbezit, speelt makkelijk haar mannetjes uit, beschikt over een fantastische pass en is erg technisch. Daarnaast is ze stopper bij de aanvallende strafcorners. Naast haar technische vaardigheden is ze mentaal ook erg sterk. Ze heeft een enorm sterk doorzettingsvermogen en is tactisch goed.

Wil jij meer zoals dit lezen? Check onze instagrampagina! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.