Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Centrale verdediger Lars Bekman van HHC naar Eastern Florida State College

Centrale verdediger Lars Bekman van HHC naar Eastern Florida State College

De 22-jarige centrale verdediger Lars Bekman die ook als centrumspits uit de voeten kan verruild HHC Hardenberg deze zomer voor een avontuur bij Eastern Florida State College.

Lars begon al om vier jarige leeftijd met voetballen bij HHC Hardenberg wij hij erg veel indruk maakte. Zo speelde hij zichzelf ook in de kijker van PEC Zwolle. Na twee seizoenen bij de club uit Zwolle gespeeld te hebben besloot Lars op zijn dertiende terug te gaan naar zijn jeugdliefde HHC Hardenberg. Dit was een groot succes! Zo speelde hij elk jaar in de hoogste elftallen van HHC en speelde hij in het seizoen 2022-2023 voor de onder 23 op het hoogste Nederlandse niveau. Maar dit seizoen had Lars nog een hoogtepunt zo maakte hij zijn onofficieel debuut bij het eerste van HHC Hardenberg wat op het drie na hoogste niveau van Nederland speelt.

Naast deze mooie ervaringen beschikt de 1,94 meter lange verdediger over een paar uitstekende kwaliteiten. Zo is hij tweebenig, pikt hij regelmatig zijn doelpunten mee en heeft hij een fantastisch afstandsschot.

Op persoonlijk gebied is Lars een sociale jongen die makkelijk en snel relaties opbouwt met mensen wat natuurlijk ideaal is voor zijn tijd in Amerika. Op dit moment presteert zijn toekomstige ploeg erg goed in de competitie. Zo heeft EFSC de laatste 8 wedstijden gewonnen en hebben ze een record van 15 overwinningen en 3 wedstrijden verloren deze competitie. Hopelijk kan de nieuwe ploeg van Lars dit niveau vol houden!

Wij wensen Lars veen succes bij Eastern Florida State College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.