Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Celeste Veenstra opnieuw PSAC Field Hockey Player of the Week

Celeste Veenstra heeft opnieuw een award binnen gesleept! Net als drie weken geleden is Celeste verkozen tot PSAC Field Hockey Athlete of the Week. Deze award is uitgereikt op basis van haar prestaties afgelopen week.

De motor van East Stroudsburg draait op volle toeren dit seizoen! 12 wedstrijden gespeeld, 11 gewonnen en maar eentje verloren. Dat zijn nog eens statistieken! Afgelopen week speelde Celeste en haar team twee wedstrijden. Op woensdag was Nummer 6 van de ranking Shippensburg de tegenstander, het werd 2-1 voor de Warriors en uiteraard was Celeste trefzeker. Woensdag was eigenlijk nog maar een opstapje voor zaterdag, want toen kwam Celeste pas echt los! Mercyhurst werd met 4-0 naar huis gestuurd en Celeste scoorde drie keer!

Vier goals en twee overwinningen heeft Celeste dus weer een award opgeleverd en wij denken dat dit zeker niet haar laatste award zal zijn! Celeste heeft inmiddels alweer 14 keer gescoord dit seizoen. Ze staat hiermee zelfs gedeeld eerste op de topscoorderslijst! Inmiddels heeft Celeste gisteren weer gespeeld en wederom gewonnen en gescoord, kortom die volgende award kan niet lang op zich wachten.

Celeste, blijf zo doorgaan!

Wil je Celeste of andere talenten in de gaten blijven houden? Volg ons op Instagram @kingstalentnl en blijf overal van op de hoogte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.