Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Carson-Newman maakt zich op voor Misha Wolters

Carson-Newman maakt zich op voor Misha Wolters

Aankomende zomer wisselt de talentvolle speelster Misha Wolters Spartaan’20 in voor Carson Newman University in Jefferson City, Tennessee. De technische middenveldster probeert de Amerikaanse harten te veroveren met haar uitstekende techniek.

 

Misha is een verdedigende middenveldster en is zowel technisch als tactisch erg sterk. Op elfjarige leeftijd begon Misha te voetballen bij haar lokale voetbalclub. Naast dat ze voetbalde bij haar lokale voetbalclub, nam ze ook deel aan schoolvoetbal om zichzelf te verbeteren. Niet veel later werd ze gescout door de KNVB in het talententeam van de meiden O12 en O13 in haar district. Maar ze voetbalde ook met jongens, zowel op school als daarbuiten. In 2017 maakte ze de overstap naar ARC en kwam ze uit in het O15 team met jongens om haar fysieke kracht en snelheid te verbeteren. De Haagse profclub, ADO Den Haag had haar op de radar en scoutte haar waardoor ze uiteindelijk voor het ‘talent team’ heeft gespeeld. Daarna transfereerde ze nog naar het meidenteam van Rijnsburg O17 en Spartaan’20 O17 en 019. Toen vond ze het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière: AMERIKA!

 

Haar veldkwaliteiten zijn vooral haar geweldige techniek, duelkracht en haar kracht in luchtduels. Ze is tactisch sterk en heeft een goed spelinzicht. Misha staat daarnaast bekend als een harde werkster en een teamplayer. Je kunt Misha typeren als een spontane, behulpzame en enthousiaste meid. Ze is leergierig, zowel op als buiten het veld, en is zeer ambitieus. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om ook voor Carson Newman te gaan knallen!

 

Carson-Newman

De nieuwe school van Misha Wolters, Carson-Newman University, was al snel onder de indruk van Misha en tijdens de Women’s Soccer Showcase, waar deze school ook aanwezig was, maakte zij nogmaals indruk. Uiteindelijk zijn beide partijen akkoord gegaan en zien we Misha aankomende zomer op deze school in Jefferson City.

Carson-Newman speelt haar wedstrijden in de South Atlantic Conference. In deze Conference werd afgelopen seizoen een gedeelde tweede plek behaald met Wingate, ze eindigde boven teams als Newberry en Lincoln Memorial. De Carson-Newman Eagles zullen met Misha op het veld nóg betere prestaties na willen streven om volgend seizoen nog hoger te eindigen.

We zijn erg benieuwd naar haar avonturen in Amerika willen haar erg veel succes wensen! We gaan zeker van je horen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.