Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Carson-Newman All-Decade voor Bram Kaarsgaren

Carson-Newman All-Decade voor Bram Kaarsgaren

Bram Kaarsgaren is officieel toegevoegd aan het Team of the Decade van Carson-Newman University. De 1.98 meter lange keeper heeft een fantastisch seizoen achter de rug waarin hij al verschillende prijzen binnensleepte. Zo is hij tweemaal benoemd geweest tot ‘SAC Defensive Player of the Week’ en heeft hij het 2019 ‘All-SAC First Team’ behaald. Ook ‘Team of the Decade’ van Carson-Newman men’s soccer mag nu aan deze prijzenkast toegevoegd worden!

 

De voormalig jeugdspeler van FC Den Bosch heeft afgelopen seizoen bewezen dat hij thuishoort in het Team of the Decade. Bram startte in 16 wedstrijden, kreeg 195 schoten te verduren en kreeg daarvan slechts 19 tegengoals. Door deze prestaties werd hij de eerste Carson-Newman doelman die maar liefst 2 ‘SAC Player of the Week’-onderscheidingen in één seizoen ontving. Ook werd Carson-Newman SAC Conference Champion. Een mooie bekroning voor Kaarsgaren van een fantastisch seizoen!

Deze award is meer dan verdiend Bram!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.