Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

CAA All Rookie – Isabel Jacobs

De Drexel Dragon Isabel Jacobs is CAA All Rookie! Dit betekent dat zij in het team zit van alle speelsters in de CAA Conference die nieuw zijn bij een team. Super goed dus! Zij wordt vergezeld in het team met Diede Remijnse van James Madison en Tess Okkerse van Towson, wat het Rookie team een oranje randje geeft.

De verdedigster beleefde een moeilijk seizoen met Drexel. Er werd meer verloren dan gewonnen en in de Conference konden zij slechts twee keer winnen in 6 wedstrijden. Als verdediger heb je als hoofdtaak het doel te verdedigen, maar Isabel bezit ook de nodige aanvallende kwaliteiten, laat coach Denise Zelenak weten. ‘Her impact was felt on the young 2019 Drexel squad.’, zijn de woorden van de coach. Iets waar je zeer trots op kan zijn.

In alle 18 wedstrijden startte Isabel vanaf het begin van de wedstrijd. Isabel was goed voor 2 cleansheets, scoorde in dit seizoen eenmaal en leverde 2 assists af.

Wij zijn ook super trots op Isabel!
Meer lezen over alle awards die verkregen zijn door talenten? Neem een kijkje in ons nieuwsoverzicht.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.